About

Werken aan strategie & interactie

Marcel de Jong studeerde industrieel ontwerpen aan de TU Delft. Na een korte periode als zelfstandig ontwerper werkte hij zes jaar voor Fabrique en drie jaar voor Scheepens Reclame adviseurs. Sinds 2010 ontwerpt en adviseert Marcel bij Estate Internet in Tilburg. Dit Full Service Internetbureau heeft  grote ambities en Marcel speelt hierbij graag een rol. In digitale designprojecten werkt hij aan strategie, concept, interactie en vorm. Voor een optimaal effect denkt hij mee over de manier waarop wordt samengewerkt met klanten en collega’s.

Als ontwerper kijk je verder

Een meerjarenplan en visie op hoe verschillende digitale middelen en kanalen in contact staan met de (potentiële) klant is essentieel. Als ontwerper kijk je verder dan hoe het eruit ziet: je denkt na over de levenscyclus van product en gebruiker. Je neemt alle aspecten van een product mee zoals vorm, inhoud, techniek, kosten, effect, bruikbaarheid en haalbaarheid.

Met veel enthousiasme werkt hij voor klanten als Amphia, ANWB, Brandweer Nederland, European Camping Group, Fontys Hogescholen, KeukenConcurrent, Lowlands, Maître Paul, Qualcomm Europe, RWE en Rijksmuseum.