Laden
00
BIO

Hoi! Ik ben Marcel.

Single Image

Als kind was ik al creatief en m'n creativiteit heb ik nooit verloren. Dat heb je al op TV gezien in LEGO MASTERS of op m'n pagina met een paar lego creaties. En wat doe ik professioneel met die creativiteit?

Mijn roots liggen in Sassenheim. Gelegen in de kleurrijke Bollenstreek, vlakbij de stranden van Katwijk en Noordwijk.

Mijn opleiding genoot ik in Delft waar ik Industrieel Ontwerpen heb gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Als student kreeg ik daar toegang tot de vroege versies van internet. En tot op de dag van vandaag ben ik gefascineerd door wat het internet mogelijk maakt. De afgelopen 25 jaar heeft het mijn behoeften als ontdekkingsreiziger vervuld. Van de begindagen van Gopher (een van de eerste browsers) tot de meer recente ontwikkelingen zoals het internet der dingen en de deeleconomie.

Als digitaal strateeg plak ik veel post-its. Hiermee help ik onze klanten plannen te maken die gebruikmaken van de digitale middelen van vandaag. Als onderdeel van het team help ik bij het ontdekken en identificeren van onvervulde behoeften, doelen, kansen en uitdagingen van een of alle afdelingen en/of aspecten van een bedrijf.

Single Image
TIME FLIES

Werkervaring

Fantastisch om deze digitale bureaus op m'n CV te hebben:

 • Fabrique

  In de goeie ouwe tijd werkte ik veel met Flash voor klanten als Lowlands en Rijksmuseum.

 • Scheepens Reclame Adviseurs

  Na m'n verhuizing van Delft naar Dongen heb ik veel aan sites en campagnes gewerkt voor het grootste reclamebureau van Nederland. Klanten van toen zijn DMG met haar formules KeukenConcurrent, Mandemakers Keukens en vele anderen.

 • Estate Digital

  Estate was net voordat het overgenomen werd door We are you #1 Digital Agency 2019 volgens EMERCE. Hier heb ik met veel plezier gewerkt aan concept, design en strategie voor klanten als Fontys, Wecycle en Renewi

 • We are you

  Sinds 2019 is Estate samengesmolten met We are you. Direct 400+ professionele collega's en heel veel kennis en ervaring direct onder handbereik. Daar geniet ik nog dagelijks van!

SMARTER RESULTS TOGETHER

Focus op resultaten

DE TOEKOMST IS FANTASTISCH

Jou of je bedrijf vooruit helpen, dat is wat mij drijft. En dan maakt het niet uit of je een klant, collega, teamlid of prospect bent. Mijn creativiteit en ervaring helpen je om vooruitgang te boeken op de doelen die we samen definiëren. State of the art benaderingen zoals Objectives and Key Results (OKR), User Story Mapping, Service Design en Design Sprints maken dit een succesvol proces. Dit lukt ook in de 1,5 meter economie door gebruik te maken van de slimme mogelijkheden van online tools zoals Miro en Microsoft Teams. Dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de professionals om me heen.


De afgelopen 20 jaar heb ik met plezier gewerkt voor verschillende succesvolle digitale bureau’s en hun klanten zoals ABN AMRO, Innogy, Renewi, Rijksmuseum, Total, Wecycle and Qualcomm Europe. Ik sta open voor al je vragen en maak graag contact met je.

Single Image